Grundbehandling

Når du skal behandle dit trægulv, er der lige et par ting at tage stilling til. Er det lyse træsorter, skal du beslutte dig for om du vil have et lyst ludbehandlet trægulv, eller måske hellere bare give det en klar olie, så gulvet får lidt mere glød. Vælger du at give gulvet en ludbehandling først, kan du vælge at mætte det med Trip Trap natursæbe, eller Trip Trap natursæbe i hvid, hvis du ønsker gulvet lysere. Du kan også give Trip Trap gulvolie oven på ludbehandlingen, men så er det vigtigt at du afvasker efter ludbehandling med Trip Trap trærens, for at fjerne det overskydende hvide pigment fra ludbehandlingen. 1. Faxe gulvsæbe Natur er fremstillet af lyse og rene vegetabilske olier og naturvoks.Specielt udviklet til at mætte træets porer og give en effektiv beskyttelse mod spildte væsker som kaffe, rødvin m.m. Til gulve, møbler,bordplader mm.

  Pris: 149,00 kr (Vejl. butikspris)

  Specialpris: 2,5 Liter 119,00 kr
  Antal:
 2. Faxe gulvsæbe Hvid er fremstillet af lyse og rene vegetabilske olier og naturvoks.Specialt udviklet til hurtigt at mætte træets porer og give effektiv beskyttelse mod spildte væsker som kaffe, rødvin mm.

  Pris: 159,00 kr (Vejl. butikspris)

  Specialpris: 2,5 Liter 119,00 kr
  Antal:
 1. Faxe Trærenser er et effektivt produkt, special fremstllet til grundrengøring af træ.Indeholder ingen opløsningsmidler, parfume eller farvestof.

  Pris: 89,00 kr (Vejl. butikspris)

  Specialpris: 1 Liter 69,00 kr
  Antal:
 2. Faxe træolie til gulve,døre,møbler mm

  Pris: 149,00 kr (Vejl. butikspris)

  Specialpris: 1 LITER 119,00 kr
  Antal:
 1. Faxe træolie til gulve,døre,møbler mm

  Pris: 319,00 kr (Vejl. butikspris)

  Specialpris: 2,5 LITER 259,00 kr
  Antal: