Oliemaling

Oliemaling er snart en mangelvare, mange vil stadig gerne male med oliemaling, men der er ikke ret mange typer oliemaling tilbage. Der er dog også en række minusser ved oliemaling, for det første gulner den meget, og for det andet så lugter den jo en del mere end de malinger der er vandfortyndbare.

Jotun laver en rigtig god erstatning for oliemalingen, Lady Supreme, er en vandig oliemaling, den tørrer hårdt op, og flyder meget flot sammen, så der findes alternativer også. 1. Lady Classic panelmaling 40 olie – En oliebaseret halvblank maling i topkvalitet til træ og jern. Flyder fantastisk sammen.

  Se farvekort her

  Pris: 309,00 kr (Vejl. butikspris)

  Specialpris: 0,75 Liter 249,00 kr
  Antal:
 2. Lady Classic 40 på olie er en ren oliemaling af den gamle typer. Halvblank maling der flyder meget flot sammen, hver dog opmærksom på at lyse farver vil gulne lidt.

  Se farvekort her

  Pris: 719,00 kr (Vejl. butikspris)

  Specialpris: 3 Liter 599,00 kr
  Antal:
 1. Bengalack olie maling - En højglans olie maling med en fantastisk sammenflydnings-evne, og stor hårdhed. Ring hvis du ønsker et farvekort tilsendt.

  Pris: 299,00 kr (Vejl. butikspris)

  Specialpris: 0,75 Liter 229,00 kr
  Antal:
 2. Bengalack er en maskinemalie der er velegnet til træ og metal. den efterlader en super hård og meget blank overflade, fantastisk til f.eks møbler. Ring hvis du ønsker et farvekort tilsendt.

  Pris: 709,00 kr (Vejl. butikspris)

  Specialpris: 3 Liter 599,00 kr
  Antal: