Allergivenlig akrylmaling

Jotun har en serie maling der hedder Lady Sensitive. Det er en serie akrylmaling til vægge og paneler, og faktisk kan du bruge den samme maling både som vægmaling, og som panelmaling.

Jotun Lady Sensitive er godkendt af Norges Astma og Allergiforbund, og er selvfølgelig svanemærket. Så skal du male panelerne på børneværelset, og vil du være sikker på at de ikke skal opholde sig i farlige malings dampe, så er Lady Sensitive klart at foretrække. 1. Lady Sensitive 10 - En totalt opløsningsfri maling til vægge og paneler indendørs. Sensetive er godkendt af Norges Astma og Allergiforbund. Kan kun tones i udvalgte farver, ring hvis du ønsker et farvekort tilsendt.

  Indeholder IKKE mi

  Pris: 1.649,00 kr (Vejl. butikspris)

  Specialpris: 9 LITER 1.199,00 kr
  Antal:
 2. Sensitive 10 er en maling der er helt fri for opløsningsmidler og godkendt af  Norges astma og allergiforbund. Kan ikke tones i alle farver, så ring hvis du ønsker et farvekort tilsendt.

  Indeholder IKKE mi

  Pris: 659,00 kr (Vejl. butikspris)

  Specialpris: 3 Liter 549,00 kr
  Antal:
 1. Sensitive 30 er godkendt af astma og allergiforbundet i Norge, fordi denne maling er totalt fri for opløsningsmidler. Malingen kan bruges på både paneler og vægge.

  Kan kun tones i begrænset antal farver, så ring efter farvekort.

  Indeholder IKKE Mi

  Pris: 779,00 kr (Vejl. butikspris)

  Specialpris: 2,7 Liter 599,00 kr
  Antal:
[profiler]
Memory usage: real: 15990784, emalloc: 15656776
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem